Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Γνωρίζετε την Οδηγία Οικολογικής Σχεδίασης;

Η οδηγία αυτή, αποκαλούμενη επίσης ως ErP (Energy Related Products), σκοπό έχει να ενθαρρύνει την οικολογική σχεδίαση όλων των προϊόντων, που απαιτούν ενέργεια για να λειτουργήσουν.
Η πρώτη κατηγορία των θερμαντικών προϊόντων, που αφορά ο κανονισμός αυτός, είναι οι αντλίες θερμότητας Αέρα/Αέρα ισχύος (θέρμανσης/ψύξης) μικρότερης των 12 kW και έχουν εισαχθεί για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή αγορά μετά την 01/01/2013.

Η HITACHI δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προνοεί πάντα για το περιβάλλον και την ικανοποίηση των πελατών της. Για τους λόγους αυτούς, η HITACHI ανέπτυξε προϊόντα απόδοσης, κατά πολύ ανώτερης από την ελάχιστη ζητούμενη από τους κανονισμούς, ώστε να παρέχουν άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας.
Με χρήση αυτής της διαδικτυακής εφαρμογής, μπορείτε να ανακαλύψετε την ενεργειακή απόδοση οποιουδήποτε προϊόντος της HITACHI και να κατεβάσετε όλες τις τεχνικές πληροφορίες, τις σχετιζόμενες με την τήρηση των κανονισμών. Αν επιθυμείτε να γνωρίσετε περισσότερα στοιχεία σχετικά με τον κανονισμό αυτό και τα προϊόντα μας, παρακαλούμε κάντε κλικ στο http://www.hitachi.gr.




ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.