Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Εξελίξεις στην έρευνα του γεωθερμικού δυναμικού

Τις αποφάσεις κατακύρωσης των αποτελεσμάτων του δεύτερου γύρου της διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας για την εκμίσθωση των δικαιωμάτων έρευνας γεωθερμικού δυναμικού υπέγραψε χθες ο υφυπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα δικαιώματα έρευνας αφορούν στις περιοχές α) Λεκάνης Σπερχειού, Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, β) Ακροποτάμου, Περιφερειακών Ενοτήτων Σερρών & Καβάλας, γ) Σουσακίου,

Περιφερειακών Ενοτήτων Δυτικής Αττικής & Κορινθίας και δ) Ικαρίας, Περιφερειακής Ενότητας Ικαρίας.

Το δικαίωμα έρευνας γεωθερμικού δυναμικού και στις τέσσερις ανωτέρω περιοχές κατακυρώθηκε σύμφωνα με την πρόταση της Επιτροπής Αξιολόγησης και την εισήγηση της αρμόδιας Υπηρεσίας, στη ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε. η οποία, μέσω των προσφορών της, αναλαμβάνει την υποχρέωση διενέργειας ερευνητικών εργασιών συνολικού ύψους 62.860.976 ευρώ.
Πηγή: econews

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης


ΑΠΟ: zougla.gr

ΝΟΩΝ technology

ΝΟΩΝ technology
Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.